Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От тях преди....5 години си купих 145-цата на 50к км !!! Колата беше супер запазена моторно окачване и салон .. външно само градски рани ....
    Та твърде възможно е колата да е читава и на реални км. Салона и стойката поне подсказват за това

Comment

• Някой да има преки впечатления от тази: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=9p4kgt
      Един приятел й е хвърлил око и ми се ще да знам нещо повече...
      Alfa Romeo 159SW, 2.4 JTD, 06, remap, no EGR, no DPF, no "peperudk`s", no eco friendly, a.k.a. THE BLACK MAMBA

Comment

• Ми не, хем ми е близо...
        Те тия доста време я мъчат тази - то тука при нас откачените като мене се броят на пръстите на едната ръка...

Освен като ми остане време да ида я я видя - евентуално към Четвъртък може и да мога.
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
          Ми не, хем ми е близо...
          Те тия доста време я мъчат тази - то тука при нас откачените като мене се броят на пръстите на едната ръка...

Освен като ми остане време да ида я я видя - евентуално към Четвъртък може и да мога.
          Ако имаш възможност, ще съм ти благодарен!
          Alfa Romeo 159SW, 2.4 JTD, 06, remap, no EGR, no DPF, no "peperudk`s", no eco friendly, a.k.a. THE BLACK MAMBA

Comment

• Подгрев на седалки,на предно стъкло,автопилот-бла-бла-бла... Пръскалки на фаровете също не виждам,както и парктроник.Халогените в бронята са с различни по цвят стъкла-явно някакво ударче вдясно.Не съм сигурен,ама май и шибедах няма.Продавача или лъже,или не му пука какво пише в обявата,а това не говори добре за него.
            159 SW 2.4 Jtdm 2007
            156 TS 1.8 1999
            Avensis SW 2.2 D4D 2011

Comment

• Аре бре,нали ревяхте че няма читави коли на пазара !!!!! Ето ви една,реални км.,купувана от АИ,с отстранени всички детски болести,колектор,ДПФ,съединител и т.н. и т.н..Гроздето ли е кисело сега ?????

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=9nk3w1
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Хич не е лоша Ама верно ли има печка?
                Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Аре бре,нали ревяхте че няма читави коли на пазара !!!!! Ето ви една,реални км.,купувана от АИ,с отстранени всички детски болести,колектор,ДПФ,съединител и т.н. и т.н..Гроздето ли е кисело сега ?????

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=9nk3w1
                  Ами тя е хубава но пак не става защото не 7500лв максимум 8.....
                  Alfa romeo GTVex
                  Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                  Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                    Ами тя е хубава но пак не става защото не 7500лв максимум 8.....
                    Айде 8500 най много, ама джамбазина да свали поне 2-300лв...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Абе за 20 бона има 7 годишни автомобили от други марки дето са далеч по-смислени като покупка .. Че колата е красива .. красива е да.. ама то не е само до красотата.
                      Alfa Romeo JTD - powered by 140 Монтански бизоня

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefan0 Покажи съобщение
                        Абе за 20 бона има 7 годишни автомобили от други марки дето са далеч по-смислени като покупка .. Че колата е красива .. красива е да.. ама то не е само до красотата.
                        Тва е ясно,ама като някой иска такава,ето я,ама сега ще има от 1001 кладенеца вода !!!!!!!!
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първо ще тр да продам 147цата за 7-8-9к

Comment

• Някой да е гледал тази: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...26086556769656
                            или пък тази: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...30458246467070
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                            Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                            Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                            Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
                              Тази втората нещо ме съмнява всичко да е сменено и да е 9к ?
                              Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                              Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                                Тази втората нещо ме съмнява всичко да е сменено и да е 9к ?
                                Тази втората си е от "нашите" в Пазарджик. И даже Токича миналата седмица и оправи малко забележки по екстериора - нормални от употреба и от възраст. Така, че искам да кажа - това, което е описано за колата в обявата е вярно. Колата се поддържа.
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X